Beszámoló

2009-06-16 20:36:29  -  BedĹ‘ SándornĂ©BeszámolĂł a Napsugár NyugdĂ­jas Klub 2008. Ă©vi tevĂ©kenysĂ©gĂ©rĹ‘l

Örömmel teszek eleget a Képviselő-testület felkérésének, a 2008. évi Nyugdíjas Klub tevékenységéről.

A tavalyi év is a többi évhez hasonlóan történt a Nyugdíjas Klub életében.

Az év elején a Nőnapi ünnepség megemlékezésével kezdődött. Ezen az ünnepségen Dombegyház Nagyközség, Kisdombegyház és Magyardombegyház Községek polgármesterei, klubvezetői és képviselői is részt vettek. Dr. Karsai József Országgyűlési képviselő a női klubtagokat 1-1 szál virággal köszöntötte.

Május hónapban a békéscsabai Jókai Színházba látogattunk.

Június 3.-án Országos Nyugdíjas találkozó volt Cserkeszőlőn, ahol 42 fő klubtag vett részt. Július hó végén Szőregen a Rózsa fesztiválon vettünk részt.

13 vidéki település Klubtagjaival tartjuk a baráti kapcsolatot, melynek rendezvényeire rendszeresen ellátogatunk.

Félévente megünnepeljük Klubtagjaink névnapját.

Szeptember 26.-án az Idősek Világnapja tiszteletére vacsorával egybekötött Klubtalálkozót szerveztünk. Meghívott vendégeink 180-200 fő között voltak.

Október hónapban Visegrádnál Szentendrére 2 napos hajókirándulást szerveztünk. Költségeit támogatásokból fedeztük és a saját hozzá spórolásokból. December elején Mikulás és év végi záró ünnepséggel, bográcsos vacsorával zártuk az évet.

Klubtagok kéthetente szerdai napokon találkoznak, ezeken a napokon beszéljük meg a nagyobb „lélegzetű” rendezvényekre, eseményekre a felkészülést.

Köszönjük a Képviselő-testület évente nyújtott anyagi támogatását, erre a jövőben is számítunk.

Tisztelettel:
Bedő Sándorné
Klubvezető

Napsugár Nyugdíjas Klub

2007-08-10 09:49:13  -  BedĹ‘ SándornĂ©Napsugár NyugdĂ­jas Klub működĂ©se

Kiránduláson1999.05.06-án vettük fel a Napsugár Nyugdíjas Klub nevet, ami azóta is működik Bedő Sándorné klubvezető és Dani Gáborné gazdasági vezető irányításával.

Ez idő eltelte alatt tagja lettünk az Életet az Éveknek Országos Szövetségnek, valamint a Békés megyei Nyugdíjas Érdekvédelmi Szövetségnek.

Több nyugdíjas klubbal tartunk baráti kapcsolatot. Október elsején van az Országos Nyugdíjas Világnap, ebből az alkalomból baráti összejövetelt rendezünk. 13 vidéki klub tagjai vesznek részt a rendezvényen.

KirándulásonA Napsugár Nyugdíjas Klubnak jelenleg 50 tagja van. Több alkalommal rendezünk kirándulásokat az ország nevezetes helyeire, amit az önkormányzat támogatása nélkül nem tudnánk megvalósítani. Ezért köszönetet mondunk a Nyugdíjak Klub tagjai nevében is.

Bedő Sándorné
klubvezető
Dani Gáborné
gazdasági vezető

Dombegyház Nagyközség Önkormányzata ASP Központhoz való csatlakozása.
KĂ–FOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00611
Az elnyert támogatás összege: 6 millió forint.
A támogatás intenzitása: 100,00%.