Kar√°csony Kupa 2009

2009-12-30 16:45:59  -  admin

Kar√°csony V√°ndorkupa 2009 Az Ifj√ļs√°gi Klub id√©n is megrendezte a hagyom√°nyos labdar√ļg√≥torn√°t, a Kar√°csony V√°ndorkup√°t

A december 27-√©n a sportcsarnokban megrendezett esem√©nyen nyolc csapat vett r√©szt. A kup√°t v√©g√ľl a v√©gig j√≥ teljes√≠tm√©nnyel j√°tsz√≥ FC Babylon csapat nyerte el. Gratul√°lunk!

Az esem√©nyrŇĎl k√©sz√≠tett k√©pek megtekinthetŇĎk a k√©pgal√©ri√°ban.


Beszámoló

2009-06-08 21:19:21  -  B√ļza Edit, Hajd√ļ NorbertBesz√°mol√≥ az Ifj√ļs√°gi Klub 2008. √©vi tev√©kenys√©g√©rŇĎl

A besz√°mol√≥ t√°rgy√°t k√©pezŇĎ √©v elsŇĎ jelentŇĎs esem√©nye az Ifj√ļs√°gi Klub sz√°m√°ra a 2007 Kar√°csonya √©s Szilvesztere k√∂z√∂tt megrendezett hagyom√°nyos labdar√ļg√≥ torna, a Kar√°cson Kupa volt. A szok√°soknak megfelelŇĎen m√°r hetekkel a rendezv√©ny kezdete elŇĎtt megtelt a 12 csapatos keret, √≠gy az utols√≥ 1-2 h√©t az utols√≥ elŇĎk√©sz√ľletek elv√©gz√©s√©nek jegy√©ben telt. A torna lebonyol√≠t√°s√°ra az √Āltal√°nos Iskola tornaterm√©ben ker√ľlt sor ‚Äď a helysz√≠n biztos√≠t√°s√°t ez√ļton is k√∂sz√∂nj√ľk. A k√©tnapos rendezv√©ny sor√°n sz√°mos izgalmas m√©rkŇĎz√©st l√°thattak az √©rdeklŇĎd√∂k, a k√∂z√©pd√∂ntŇĎket √©s a d√∂ntŇĎt k√ľl√∂n√∂sen nagy sz√°m√ļ n√©zŇĎ k√≠s√©rte figyelemmel. A rendezv√©ny szervez√©s√©t √©s lebonyol√≠t√°s√°t teljes eg√©sz√©ben a klubtagok v√©gezt√©k.

A 2008-as √©v k√∂vetkezŇĎ nagyobb rendezv√©nye a H√ļsv√©ti labdar√ļg√≥ torna volt, amelyet a sportp√°ly√°n rendeztek meg a klubtagok.

A tavasz folyamán a Polgármesteri Hivatal egy emléklapot adományozott a klubnak, ezzel elismerve az utóbbi években elvégzett tevékenységet. Ezt az elismerést a klub nagy becsben tartja, mivel ezzel mintegy igazolást nyert a tagok által az évek során elvégzett munka.

Az iskolai idŇĎszakban idŇĎszakosan tartottunk gyŇĪl√©seket, a ny√°r folyam√°n viszont ezek az √∂sszej√∂vetelek m√°r heti rendszeress√©ggel zajlottak a klubhelyis√©gben.

T√∂bb alkalommal tartottunk vacsor√°t, ahol a klubtagok a k√∂z√∂sen elk√©sz√≠tett √©teleket fogyasztott√°k. A legnagyobb sikert a bogr√°csoz√°s √©s a pizzas√ľt√©s aratta.

Augusztus elej√©n ker√ľlt sor a klub √©ves kir√°ndul√°s√°ra. 17 klubtag egy hetet t√∂lt√∂tt el a Balaton partj√°n, Si√≥fokon. A kir√°ndul√°sa az utaz√°st vonattal valamint szem√©lyg√©pkocsikkal oldottuk meg. K√ľl√∂n√∂sen nagy figyelmet ford√≠tottunk arra, hogy a k√∂rny√©k megismer√©se (Tihanyi ap√°ts√°g, helyi m√ļzeumok, stb.) mellett a k√∂z√∂ss√©g√©p√≠tŇĎ programokra is kellŇĎ idŇĎt tudjunk szak√≠tani. Igyekezt√ľnk √©lni a rendelkez√©sre √°ll√≥ sportol√°si lehetŇĎs√©gekkel (r√∂plabda, stb.) is, s term√©szetesen a Balaton-parton elmaradhatatlan strandol√°s sem maradt ki a napi rutinb√≥l. A kellemes idŇĎj√°r√°snak h√°la siker√ľlt r√©szt venn√ľnk t√∂bb esti szabadt√©ri koncerten is. √Ėsszess√©g√©ben a kir√°ndul√°sr√≥l nagyon sok pozit√≠v √©lm√©nnyel t√©rt√ľnk haza, rem√©lj√ľk, hogy id√©n is egy hasonl√≥an sikeres kir√°ndul√°son vehet√ľnk majd r√©szt.

A kir√°ndul√°st k√∂vetŇĎen a ny√°r h√°tralevŇĎ r√©sze a szok√°sos klubfoglalkoz√°sokkal telt, majd augusztus v√©g√©n elkezdŇĎd√∂tt a k√©sz√ľlŇĎd√©s a szeptemberi falunapra. A klubtagok id√©n is nagy l√©tsz√°mban k√©pviseltett√©k magukat, mindk√©t napon kiv√©ve r√©sz√ľket a rendezv√©ny lebonyol√≠t√°s√°ban. A teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl eml√≠ten√©nk n√©h√°ny, a klubtagok √°ltal szervezett √©s/vagy lebonyol√≠tott programot. Nagy sikert aratott a kisgyermekek k√∂r√©ben az ingyenes arcfest√©s, olyannyira, hogy a folyamatos √©rdeklŇĎd√©s miatt az eredetileg tervezett egy √≥r√°s idŇĎtartam helyett annak h√°romszoros√°ig tartottuk ezt a programot. Id√©n is megrendezt√ľk a szok√°sos √ľgyess√©gi- √©s sportversenyeket is, √ļgymint c√©lba dob√°st, szkandert, s√ļlyl√∂k√©st. A klubtagok ‚ÄěidegenvczetŇĎi‚ÄĚ feladatokat is ell√°ttak, a p√©ntek esti egy√ľttesek mindegyik√©t egy-egy klubtag p√°rtfogolta. A szombati nap sor√°n a mŇĪsorvezetŇĎ h√∂lgy kalauzol√°s√°t is mi v√°llaltuk. A k√©tnapos rendezv√©ny alatt a klubtagok fot√≥k k√©sz√≠t√©s√©re is idŇĎt szak√≠tottak, ezek megtekinthetŇĎk a k√∂zs√©g internetes oldal√°n.

Az ŇĎsz folyam√°n a szok√°sos klub√∂sszej√∂veteleinket tartottuk.

Nem szorosan a 2008-as √©vhez kapcsol√≥dik, hiszen friss h√≠r, de √©rdemesnek tartjuk megeml√≠teni a klubvezet√©sben lezajlott v√°ltoz√°sokat. Az eddigi klubvezetŇĎk (Hurguly N√≥ra √©s Sztankov√°nszki √Čva) egy√©b elfoglalts√°gaik miatt a tov√°bbiakban nem tudj√°k v√°llalni a klub √ľgyeinek napi szintŇĪ lebonyol√≠t√°s√°t. A klubtagok v√°laszt√°sa alapj√°n 2009. m√°jus 1.-ei hat√°llyal az √ļj klubvezetŇĎk B√ļza Edit √©s Hajd√ļ Norbert lettek. Tisztelettel k√©rj√ľk a Polg√°rmesteri Hivatalt, hogy a tov√°bbiakban a klubbal kapcsolatos b√°rmif√©le hivatalos t√°j√©koztat√°ssal ŇĎket sz√≠veskedjenek keresni. Az √ļj vezet√©s c√©ljainak elsŇĎdlegesen a klub√©let fenntart√°s√°t, a Polg√°rmesteri Hivatallal val√≥ egy√ľttmŇĪk√∂d√©s folytat√°s√°t tekinti. Mivel a klub m√°r t√∂bb mint n√©gy √©ve mŇĪk√∂dik, tov√°bbi fontos c√©lnak tekintj√ľk a helyi fiatalok megsz√≥l√≠t√°s√°t, √ļj fiatal tagok felv√©tel√©t.

Az Ifj√ļs√°gi Klub 2008-ban is a Polg√°rmesteri Hivatal t√°mogat√°s√°val mŇĪk√∂d√∂tt. Ez√ļton szeretn√©nk megk√∂sz√∂nni mind az anyagi t√°mogat√°st, mind a klub√∂sszej√∂veteleket levetŇĎv√© tevŇĎ terem biztos√≠t√°s√°t! Sz√≠v√©lyes t√°mogat√°sukra a tov√°bbiakban is sz√°m√≠tunk.

B√ļza Edit, Hajd√ļ Norbert klubvezetŇĎk

Ifj√ļs√°gi Klub

2008-08-18 19:13:43  -  adminTekintse meg az Ifj√ļs√°gi Klub k√©pgal√©ri√°j√°t

Az Ifj√ļs√°gi Klub az ut√≥bbi √©vekben t√∂bb rendezv√©ny szervez√©s√©ben vett r√©szt, valamint saj√°t kir√°ndul√°sokat is rendezett

A Gal√©ri√°ban az Ifj√ļs√°gi Klub albuma c√≠m alatt tal√°lhatja meg a rendezv√©nyek, programok k√©pes √∂sszefoglal√≥it.


Dombegyh√°z Nagyk√∂zs√©g √Ėnkorm√°nyzata ASP K√∂zponthoz val√≥ csatlakoz√°sa.
K√ĖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00611
Az elnyert támogatás összege: 6 millió forint.
A t√°mogat√°s intenzit√°sa: 100,00%.